fbpx

Trainingen

voor organisaties,
bedrijven

& zelfstandigen

KnOPOM biedt diverse trainingsprogramma’s  

‘DE MANIER OM HET BESTE IN MENSEN NAAR BOVEN TE HALEN IS HET BESTE TE VERWACHTEN’ (QUOTE OMDENKEN) 

Eenmaal van school en aan de slag op de werkvloer wordt medewerkers vaak beperkt de kans geboden om zich verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak en er is weinig aandacht voor het leren versterken van communicatie. Dit is een grote gemiste kans en belemmert de potentiële groei.

Wanneer medewerkers beter leren communiceren, zichzelf beter leren verstaan. Dan zijn zij vervolgens doorgaans ook beter in staat deze vaardigheden toe te passen met als gevolg betere resultaten. De werknemer ervaart meer zelfvertrouwen, piekert minder, brengt boodschappen beter over, durft beter bij zichzelf te blijven etc. etc. Gevolg een gelukkigere werknemer die beter presteert en betere resultaten aflevert. Dit is dus een win – win situatie voor zowel werknemer als werkgever maar vooral ook voor de cliënt of klant waar we het onder de streep allemaal voor doen!

  Bij alle trainingen bestaat de mogelijkheid om naast de training een persoonlijk coachtraject te volgen van 3 of 5 sessies om tot nog betere resultaten te komen.

  De training

  In groepen van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers gaan we met elkaar aan de slag. In groepsverband leren we niet alleen van elkaar, ook stimuleren we elkaars persoonlijke groei. We behandelen theorie, gaan samen met de groep met actieve werkvormen aan de slag en voeren daarnaast individuele opdrachten uit. We analyseren de persoonlijke leerdoelen van de deelnemers. Ik zal iedereen voortdurend uitdagen om zoveel mogelijk aan de slag te gaan met de persoonlijke grootste uitdagingen. Samen zorgen we ervoor dat we voor de allerbeste resultaten gaan!

  Uiteraard staat veiligheid voorop in de training. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat iedereen binnen de groep volledig zichzelf kan, mag en durft te zijn. En dat alles binnen de vier muren blijft van mijn praktijk. Ik vraag daarin dan ook ieders commitment. Alleen op deze manier kun je écht aan de slag gaan met de grootste uitdagingen en vooral ook verlangens van de deelnemers! Bij trainingen rondom zelfvertrouwen en assertiviteit bestaat de mogelijkheid om te oefenen met een trainingsacteur.  Hoewel veel mensen dit erg spannend vinden blijkt uit de praktijk dat dit een zeer waardevolle toevoeging is aan de training. In bijna alle gevallen levert het een succeservaring op en dus nóg meer zelfvertrouwen.

  Praktische info

  Voor iedere training vindt een intakegesprek plaats met iedere deelnemer. Dit intakegesprek duurt 45 minuten, is vrijblijvend en gratis. In dit gesprek brengen we in kaart wat de vraagstukken zijn van de deelnemers en waar op dat moment de aandachtspunten lijken te liggen. We kunnen dit gesprek plannen bij mij in de praktijk maar het mag ook telefonisch, via Skipe of Zoom. De eventuele individuele coachsessies plannen we in overleg voor, tijdens of na de trainingsmomenten. Meer informatie over de inhoud van trainingen kunnen opgevraagd worden via het contactformulier. De prijs is altijd inclusief koffie/thee, wat lekkers, op trainingsdagen een lekkere lunch in de brasserie van Sablones, trainingsmaterialen en opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. 

  Omdat KnopOm geregistreerd staat in het centraal register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) bestaat er bij een aantal trainingen de mogelijkheid om de training geaccrediteerd te krijgen voor diverse beroepsverenigingen.

  In het voorjaar van 2021 kunnen naar verwachting weer trainingen gepland worden. De training Persoonlijke Ontwikkeling op de werkvloer; veerkracht & assertiviteit in verbinding (met nlp)  is goedgekeurd door de accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Jeugd en de categorie Formeel leren – training.  Het accreditatienummer / ID nummer is: SKJ203986 Geaccrediteerde punten totaal: 18.00.

  Voor andere trainingen kunnen tevens accreditatieaanvragen verzorgd worden. Ook kunnen trainingen op maat gemaakt worden. 

  Voor meer info en data kunt u kijken op deze pagina.

  Indien je gegarandeerd wil zijn van deelname dan kun je je direct aanmelden via het contactformulier. Wil je meer informatie over de inhoud van het programma kun je dit uiteraard via dezelfde weg opvragen. Voel je ook niet bezwaard extra vragen te stellen. Naast het invullen van een contactformulier mag je me uiteraard ook altijd bellen of mailen via de ‘reguliere weg’via info@knopom.com 

  Bij voldoende inschrijvingen vinden de trainingen plaats in de praktijkruimte van KnopOm in Venlo. 

  In company trainingen worden verzorgd op een locatie in overleg. 

  De trainer

  De training wordt gegeven door Monique Sloots. Monique heeft ruim 30 jaar werkervaring in verschillende functies binnen diverse zorgorganisaties (jeugdzorg / GGZ / verstandelijk gehandicaptenzorg -> klik hier voor haar cv). Ook nu is Monique nog met enige regelmaat actief binnen de praktijkuitvoering. Hierdoor behoud ze de verbinding met de werkvloer, begrijpt ze de processen en helpt ze deelnemers verder om de knop om te zetten en zich beter, steviger en gelukkiger te voelen op en in hun werk.

  monique’s motto: ‘Gelukkig in en (weer) aan het werk!”

  Overige informatie

  Naast bovenstaande trainingen verzorg Monique diverse in company trainingen. Op speciaal verzoek kan ze ook andere trainingen samenstellen dan op deze pagina aangegeven in de top 3. Omdat KnopOm ingeschreven staat in het centraal register kort beroepsonderwijs (CRKBO) is het mogelijk accreditatiepunten toegekend te krijgen door diverse beroepsverenigingen om op die manier beroepsregistraties te onderhouden. Werknemers die op deze pagina terecht zijn gekomen wil Monique attenderen op het feit dat werkgevers regelmatig bereid zijn (mee) te financieren. In sommige CAO’s hebben werknemers zelfs recht op persoonlijke ontwikkeling en is daar budget voor. Indien hier of ergens anders vragen over zijn, neem ook dan gerust contact op!  

  Monique Sloots is

  • Jeugd- en Gezinsprofessional geregistreerd in het kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)
  • Gecertificeerd vertrouwenspersoon, ingeschreven bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV)
  • Aangesloten bij de beroepsvereniging van professionals in sociaal werk (BSPW)

  KnopOm, training, coaching en vertrouwensdiensten staat tevens ingeschreven in het Centraal  Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Trainingen zijn vrijgesteld van  BTW.

   

   

  HEB JE Interesse in de volledige inhoud van EEN training of wil je je direct inschrijven? Stuur een bericht

  *Knopom biedt tevens coachingstrajecten en trainingen op het gebied van omgaan met grensoverschrijdend & agressief gedrag, communiceren en samenwerken, zelfontwikkeling en loopbaan en ondersteuning bij stress en burn-out. Indien (door de werkgever) gewenst kan er gebruik gemaakt worden van de Coaching Monitor. De Coaching Monitor is een door NOBCO ontwikkeld evaluatie-instrument. Met de Coaching Monitor krijgen coaches, coachees en opdrachtgevers meer inzicht in de effectiviteit van coachtrajecten.  Het is een zeer gebruikersvriendelijk instrument om coachtrajecten te evalueren.