fbpx

Coachtrajecten

KnopOm biedt verschillende coachtrajecten aan volwassenen met een diversiteit aan vraagstukken. 

Mensen zijn heel goed in staat om zelf tot oplossingen te komen, veel meer dan ze zelf voor mogelijk houden.’

Deze hoopvolle conclusie trek ik na dertig jaar werkervaring in de hulpverlening en mijn rol als coach, trainer en vertrouwenspersoon.

Eenieder kent in het leven periodes waarin hij of zij danig op de proef wordt gesteld. Ik ben echter overtuigd van de veerkracht van mensen. Dat zij kunnen groeien door tegenslag.

In mijn rol van coach onderzoek ik samen met jou welke vraagstukken er liggen en welke insteek mogelijk passend is voor jou. Al tijdens de eerste sessie komen de veranderprocessen op gang. Je leert zelf verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen – noodzakelijke – transformatie. Daarvoor is inzicht krijgen in je eigen functioneren essentieel. De belangrijkste factor voor (nieuw) geluk en succes.

Visie

Krachtig door kwetsbaarheid en uitnodigend door gelijkwaardigheid. Met een veilige en flexibele basishouding zonder oordeel. Dat is hoe cliënten mij ervaren. Mijn scherp professioneel inzicht – met aan de basis een schat aan werkervaring – combineer ik met eigen relevante
levenservaring. Ik kan me hierdoor goed identificeren met klanten en stem moeiteloos op hen af. Ik ben doortastend, kan goed analyseren en kom snel tot de kern. De interventies die ik bied, zijn zodoende doelgericht en effectief. Klanten zeggen over mij dat ik een warme en sprankelende persoonlijkheid ben. Iemand bij wie ze zich direct op hun gemak voelen. En je de hand reikt om uiteindelijk zelf tot oplossingen te komen.

Ik kom uit een gelukkig gezin. Maar zoals voor veel gezinnen geldt, heeft elk huisje zijn kruisje. Op jonge leeftijd krijg ik mijn eerste tegenslagen te verduren. Mede als gevolg daarvan volgde een roerige jeugd. Maar ik groeide door tegenslag.

Zo ontstond mijn passie om anderen te helpen. In 1994 studeerde ik af aan de hogeschool Eindhoven, ‘Faculteit Zorg’.

Een training Systeemgericht werken, die ik volgde aan de start van mijn loopbaan, legde de basis voor mijn systemische kijk op zaken. In deze zienswijze staat een individu en diens probleem nooit op zichzelf, maar is het altijd onderdeel van een groter geheel:
een systeem. Dat kan zijn het gezin, iemands sociale netwerk of werkomgeving. Factoren waaraan iemand per definitie onderhevig is. Soms is je plek in het geheel onduidelijk geworden en raak je uit balans. Systemisch werken helpt mensen hun plek (weer) in te
nemen waar ze horen. Geven en nemen komt in balans en het systeem wordt een steun in plaats van een last.

 

Specialismes

  • Coaching bij levensvraagstukken
  • Coaching bij vertrouwelijke vraagstukken
  • Coaching bij conflicten op je
  • werk of binnen je privéleven
  • Coaching bij (v)echtscheiding
  • Coaching bij verwerking van jeugdtrauma
  • Coaching bij werk en privé in
  • balans
  • Coaching bij burn-out
  • Coaching bij re-integratie

Methoden

Ik werk met verschillende manieren van coaching waaronder coaching ‘nieuwe stijl’ (coaching vanuit een holistische inslag) NLP-coaching, voice-dialogue en ook ‘integratieve coaching’ waarbij ik een mix maak van allerlei verschillende technieken en dat waarvan
ik inschat dat het werkt voor jou op dat moment.

Er bestaat de mogelijkheid om ‘blended’ aan de slag te gaan. Ik werk met het online systeem Upguide dat volledig voldoet aan de eisen van de AVG.

Tarieven
voor particulieren:

Een traject omvat minimaal één intakegesprek en 4 coachsessies. Voor aanvang van het traject dienen enkele vragenlijsten digitaal ingediend te worden en er bestaat de mogelijkheid om een digitaal logboek bij te houden en als je wilt te delen.

Een traject kost € 597,00 (inclusief BTW).

Daarna kunnen desgewenst losse sessie afspraken gemaakt worden à € 97,00 per sessie (inclusief BTW).

HEB JE Interesse in de volledige inhoud van EEN training of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesrprek Stuur me een bericht

Als coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van professionals in sociaal werk (BPSW) en ben ik als gecertificeerde vertrouwenspersoon aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen