fbpx

Training Voor vertrouwenspersonen

En andere professionals:

seksuele intimidatie en seksueel geweld 

KNOPOM BIEDT Training aan vertrouwenspersonen en andere professionals:
seksuele intimidatie en seksueel geweld
 

Eén op de tien medewerkers heeft te maken met seksuele intimidatie op het werk. Elf procent van de Nederlandse bevolking (16 jaar en ouder) heeft te maken gehad met seksueel geweld.

Het is vreemd dat deze belangrijke onderwerpen zo weinig aandacht krijgen. Wij, Legien Warsosemito-Schenk en Monique Sloots, vinden het belangrijk dat hier meer aandacht voor komt. Zeker ook binnen vertrouwelijke werkzaamheden. Om die reden hebben we een basistraining ontwikkeld ‘Training voor Professionals: seksuele intimidatie en seksueel geweld’.

In het programma staan psycho-educatie en gespreksetiquette centraal. Wanneer vertrouwenspersonen en andere professionals met vertrouwelijke werkzaamheden hier meer kennis van hebben staan zij sensitief en stevig in hun schoenen bij deze gevoelige en vaak ingewikkelde onderwerpen. Ook leren zij hun eigen grenzen te bewaken. Daarom is het belangrijk hier scholing op te volgen.

Voor deze training van twee dagdelen wordt accreditatie aangevraagd bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV).

Desgewenst kan er accreditatie aangevraagd worden bij andere beroepsverenigingen.

Meer informatie op aanvraag.

Trainers

  • Legien Warsosemito-Schenk
  • Monique Sloots

 

INTERESSE IN DE VOLLEDIGE INHOUD VAN DE TRAINING? OF WIL JE JE DIRECT INSCHRIJVEN? STUUR ons EEN BERICHT!