fbpx
Info voor jongeren, ouders
& verzorgers

Coachingstrajecten

DEZE PAGINA IS MOMENTEEL IN ONDERHOUD !!

 

KnopOm, training coaching en vertrouwensdiensten verzorgt MAAT-werk voor jongeren, ouders én professionals met diverse vraagstukken in de regio Noord-Limburg. De praktijk is twee minuten lopen van het station in Venlo. Ook mensen uit andere regio’s zijn van harte welkom. Coachcalls via Skype of Zoom behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast verzorg ik onafhankelijke ondersteuning aan ouders die te maken hebben met jeugdbeschermingsorganisaties zoals Bureau Jeugdzorg, Veilig Thuis en de Raad voor de Kinderbescherming. De onderzoeken die deze organisaties uitvoeren gaan vaak gepaard met stress, heftige emoties en onzekerheid. Het is dan ook niet gek als je het overzicht verliest of vragen zich opstapelen. Dit komt deze processen/onderzoeken niet ten goede en de situatie waar je thuis in verkeert nog minder. Heb je behoefte aan extra ondersteuning? Een onafhankelijke vertrouwenspersoon, coach en adviseur die bekend is met de werkwijze van deze organisaties? Iemand die mee kan denken vanuit een ander perspectief en jou/jullie ondersteunt? Dan ben je bij mij wellicht aan het goede adres!

Ik heb mijn onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan en juist deze onafhankelijkheid maakt mijn werkwijze uniek en effectief.

Heb je vragen. Wil je gebruik maken van mijn diensten of een gratis kennismakingsgesprek? Neem dan contact op en bel naar 06-17017043 of stuur een mail naar info@knopom.com

#vertrouwenspersoon #coach #trainer #adviseur #jeugdzorg#jeugdbescherming #jeugdbeschermingsmaatregel #onderzoek #OTS#ondertoezichtstelling #Empowerment #eigenkracht #herstelwerk#ouders #jeugdzorgouders #veiligthuis #raadvoordekinderbescherming#onzekerheid #stress #ongeloof #terechtezorg #valsbeschuldigd#slapelozenachten #assertiviteit #zelfvertrouwen #veiligehaven

Ik ben een geregistreerd jeugd- en gezinsprofessional (SKJ).
Gecertificeerde vertrouwenspersoon ingeschreven bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) en coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

KnopOm is tevens geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

‘ALS JE AARZELT GROEIT JE ANGST< ALS JE WAAGT GROEIT JE MOED’

 

Werkwijze KnopOm  

In een Persoonlijk traject op maat maak ik samen met jou en  een plan. Als coach – begeleider analyseren we samen de oorzaak van het probleem en gaan van daaruit aan de slag. In het eerste gesprek worden doelen vastgesteld. De doelen zijn toekomstgericht en oplossingsgericht.

Meer info? Neem dan nu contact op via het contactformulier

*Knopom biedt tevens coachingstrajecten en trainingen op het gebied van omgaan met grensoverschrijdend & agressief gedrag, communiceren en samenwerken, zelfontwikkeling en loopbaan en ondersteuning bij stress en burn-out. Indien (door de werkgever) gewenst kan er gebruik gemaakt worden van de Coaching Monitor. De Coaching Monitor is een door NOBCO ontwikkeld evaluatie-instrument. Met de Coaching Monitor krijgen coaches, coachees en opdrachtgevers meer inzicht in de effectiviteit van coachtrajecten.  Het is een zeer gebruikersvriendelijk instrument om coachtrajecten te evalueren.